February 8, 2013

HAPPY 29TH BIRTHDAY DEAREST HUSBAND

Salam 2 all of u...

just nak share, today Alhamdulillah dah genap sebulan, 2 minngu n 4 hari saya berkahwin dengan mr love...
n nak gtaw jugak ni yang today (8/2/2013) genaplah umur mr love ke 29 tahun....hik3...

Alhamdulillah...syukur ke hadrat Allah S.W.T, dengan limpah kurnianya telah menemukan dan menyatukan saya dengan mr love dalam sebuah ikatan yang halal di sisi-Nya iaitu perkahwinan.

so, di kesempatan ini juga saya nak wish mr love, "happy birthday b. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. semoga diberikan kesihatan yang tip top, berbahagia di samping isteri tercinta (iaitu saya...hik2) dan ahli2 keluarga mr love dan sy. sy sedar sy bukanlah isteri yang terbaik tetapi insyaAllah saya berjanji saya cuba menjadi isteri yang terbaik untuk mr love. terima kasih sbb sdi menjadi suami yang penyayang, penyabar dan memahami saya serta yang sedia mendidik saya. insyaAllah selagi nyawa dikandung badan, cinta ini tetap milik mr love (kasi ayat jiwang sikit). last but not least, hope jodoh kita ni berkekalan sehingga ke jannah.
 ehem, terimalah gambar kek ni...nak bagi kek betul2 tak dapek la sebab kan kita kan sekarang ni jauh di mata dekat di hati. nak pos belum sempat kek sampai kat kem mr love lunyai kot kek ni...

to my dear husband, sila hayati lirik di bawah ni :-

Akur janji setia padamu
Akur janji menjaga hatimu
Akur janji jiwa dan ragaku
Ku serah padamu
Akur janji ku hanya untukmu
Akur janji kaulah kekasihku
Akur janji seluruh hidupku
Ku serah padamu


p/s : no matter what happens, i promise that i will hold ur hands tightly and never let it go no matter what it takes. :-)

No comments:

Post a Comment